1. Wat is cranio-sacraal?
  2. Cranio-sacrale sessie
  3. Voor wie?
  4. Cranio-sacraal therapie in water
  5. CD craniosacrale mindfulnessmeditaties
  6. Craniosacrale lichaamsverhalen

Cranio-sacrale sessie

In een sessie werk ik met lichte, zachte aanrakingen, maak ik contact met de bewegingen van het cranio-sacrale ritme en ‘luister’ ik naar wat het lichaam aangeeft. Hierdoor ontstaat een diepe vorm van ontspanning en wordt je lichaam uitgenodigd zijn maximale ruimte in te nemen.

“Cranio-sacraal stimuleert het zelfgenezende vermogen van je lichaam”

Als je voor het eerst komt, maken we eerst kennis door middel van een gesprek. Daarna neem je plaats, met je kleding aan, op de massagetafel. Een sessie kan volledig in stilte plaatsvinden maar het kan ook zijn dat er veel gesproken wordt. Hierdoor kunnen inzichten ontstaan.

Een sessie kost € 75, – voor één uur (ontspanningssessie) en € 99, – voor 1,5 uur (diepgaander emotioneel lichaamswerk). Samen bekijken we (gaandeweg) hoeveel sessies nodig of gewenst zijn. Mijn praktijk is gevestigd in Nijmegen. Ik ben aangesloten bij zowel Sarvata, Centrum voor Gezondheid en Welzijn, als Cordium, Centrum voor Groei en Ontwikkeling.

Session Cranio Sacrale Therapie
Wenn du das erste Mal kommst, kannst du dich erst orientieren mittels einem Gespräch. Danach legst du dich, mit Kleidung, auf einen Massagetisch. Eine Session kann völlig im Stillen geschehen, aber es kann auch sein das viel gesprochen wird. Hierdurch können Einsichten entstehen.

N.B. Bitte download die Broschüre (pdf) für den ganzen tekst von alle aktivitäten!

Ja, ik wil meer informatie!

Heb je verdere vragen en/of wil je meer informatie kun je contact opnemen met Waterlijf, Genevieve van Beek. Je kunt daarvoor onderstaand e-mail formulier gebruiken of je kunt bellen. Als je meteen een afspraak wilt maken, is het handigst om even te bellen.

N.B. Alle vermelde prijzen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW. Tarieven en prijswijzigingen onder voorbehoud. Bij annulering van een afspraak minder dan 24 uur van te voren worden de kosten toch in rekening gebracht.

zem_contact_contact