Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in D:\www\waterlijf.nl\www\textpattern\lib\constants.php on line 149 Waterlijf :: Beweging: Gurdjieff Sacred Dances, Festivals en Teambuilding :: Lijfwerk: Cranio Sacraal, Deep Field Relaxation en Stoelmassage
  1. Wat is cranio-sacraal?
  2. Cranio-sacrale sessie
  3. Voor wie?
  4. Cranio-sacraal therapie in water
  5. CD craniosacrale mindfulnessmeditaties
  6. Craniosacrale lichaamsverhalen

Voor wie?

Cranio-sacraal therapie kijkt niet zozeer naar ziekte en klachten maar juist naar levenskracht, gezondheid en het zelfhelende vermogen van je lichaam. Daarom kun je ook niet zeggen dat het bedoeld is om een bepaalde klacht te bestrijden. Dit wil niet zeggen dat klachten niet draaglijker kunnen worden, verminderen en zelfs kunnen verdwijnen. Je stimuleert je lichaam immers om ze zelf ‘op te lossen’. En bovendien ruim je emotionele en lichamelijke blokkades op waardoor de klachten niet meer nodig zijn.

Cranio-sacraal kan bijvoorbeeld verlichting brengen in rugklachten, nek- en schouderklachten, whiplash, maag- en darmproblemen, hoofdpijn en migraine, depressies, slapeloosheid, stress en burn-out, energiegebrek, aangezichtspijn, kaakproblemen, etc. Je hoeft echter geen klachten hebben om te komen. Het geeft je bewustzijn, contact met je lijf, inzicht en het geeft je het complete gevoel van welzijn terug dat in ieder van ons aanwezig is. Je lichaam wordt weer volledig vrij.

Für wen?

Cranio sacral kan eine Erleichterung bringen bei unterschiedlichen Beschwerden, zum Beispiel bei Rückenbeschwerden, Nacken- und Schulternprobleme, chronische Schmerzprobleme, endlose Müdigkeit, Whiplash, Magen- und Darmprobleme, Kopfschmerzen, Depressionen, Schlafprobleme, Stress und Burn-out, Kieferprobleme, usw. Du brauchst aber keine Probleme zu haben um zu kommen.
Cranio sacral gibt dir Bewußtsein, Kontakt mit deinem Körper, Einsichte und gibt dir ein komplettes Gefühl von Wohlsein zurück zu dem was in jedem von uns anwesend ist.

N.B. Bitte download die Broschüre (pdf) für den ganzen tekst von alle aktivitäten!

Ja, ik wil meer informatie!

Heb je verdere vragen en/of wil je meer informatie kun je contact opnemen met Waterlijf, Genevieve van Beek. Je kunt daarvoor onderstaand e-mail formulier gebruiken of je kunt bellen. Als je meteen een afspraak wilt maken, is het handigst om even te bellen.

N.B. Alle vermelde prijzen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW. Tarieven en prijswijzigingen onder voorbehoud. Bij annulering van een afspraak minder dan 24 uur van te voren worden de kosten toch in rekening gebracht. De methoden waarmee wordt gewerkt staan bekend als zeer effectief voor het verhelpen van de meest uiteenlopende klachten. Het betekent niet dat alle klachten bij iedere cliënt verholpen kunnen worden of dat het in één sessie verholpen zal zijn. Gebruikelijk is dat er vaak meerdere sessies nodig zijn, doorgaans 5 sessies.
Het toepassen van de methoden door de cliënt of door mij is volledig voor verantwoordelijkheid van de cliënt. Ik ben niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook ontstaan tijdens of na een sessie, cursus, workshop, festival en/of retraite. Er wordt geen medisch advies gegeven. Iedere uiting op dit gebied dient te worden gezien als mijn persoonlijke mening. De cliënt is en blijft altijd verantwoordelijk voor zijn/haar eigen gezondheid. Besluiten met betrekking tot het al dan niet inwinnen van medisch advies, het volgen van een behandeling en of het innemen van medicijnen zijn dan ook altijd de volledige verantwoordelijkheid van de cliënt. De cliënt dient van te voren te melden als hij een psychiatrische aandoening heeft waarbij plotselinge aanvallen of andere ernstige reacties kunnen voorkomen. Behandeling van mensen met een dergelijke achtergrond vindt alleen plaats onder verantwoordelijkheid van een arts of psychiater.

zem_contact_contact