Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in D:\www\waterlijf.nl\www\textpattern\lib\constants.php on line 149 Waterlijf :: Beweging: Gurdjieff Sacred Dances, Festivals en Teambuilding :: Lijfwerk: Cranio Sacraal, Deep Field Relaxation en Stoelmassage
  1. Wat is Waterlijf?
  2. Wie is Waterlijf?
  3. Privacyverklaring

Wie is Waterlijf?

Waterlijf is Geneviève van Beek (1970). Geneviève van Beek is Craniosacraal therapeut & GZ-psycholoog, trainer, Gurdjieff- en tangodanseres, DFR practitioner, stoelmasseuse, en zeil- en windsurfinstructrice. Daarnaast heeft ze een speciale affiniteit met mindfulness.

Vanuit mijn passie voor dans, verbinding, bewustzijn en helderheid, heb ik me de laatste jaren steeds verder verdiept in de Gurdjieff dansen. In de Gurdjieff dansen merk ik dat mijn geest steeds helderder wordt, ik steeds gemakkelijker mijn creatieve en analytische brein kan verbinden en ik de vreugde mag ervaren van mijn persoonlijke innerlijke en uiterlijke beweging in verbinding met de beweging van een groep.

Mijn interesse heeft zich de afgelopen jaren bewogen in het kommunicatie-veld van lichaam en geest. Sinds ik in 2004 op het pad van craniosacraal therapie kwam en vervolgens in 2009 in de Gurdjieff dansen belandde, ben ik me blijven verwonderen over al de reizen die je kunt maken in je lichaam en door je lichaam heen. In alle velden waarin ik me beweeg, als craniosacraal therapeut, als Gurdjieff- en tango danser, als GZ-psycholoog en coach, als mindfullness therapeut, tijdens de beoefening van tantra en meditatie of gewoon als ‘mezelf op mezelf’, ligt mijn affiniteit bij het luisteren naar wat het lichaam mij wil vertellen. Dit ‘lijfland’ is een oneindige bron van mogelijke ontdekkingen en is een uitnodiging om op een speelse, hartvolle en milde manier je te bewegen met alles wat zich wil ontvouwen. Als je deze uitnodiging echt aangaat pas dan zal het pad zich moeiteloos tonen.

Als opleidingen heb ik diverse meer-weekse trainingen in de Gurdjieff dansen gevolgd (India), de opleiding tot craniosacraal therapeut heb ik gevolgd bij de Peirsman Cranio Sacraal Academie (Bussum), ik ben opgeleid tot DFR practitioner (Keulen), stoelmasseur (Esoterra) en verder ben ik opgeleid tot GZ-psycholoog, BIG geregistreerd (Nijmegen). Mijn praktijk is gevestigd in Nijmegen. Ik ben aangesloten bij zowel Sarvata, Centrum voor Gezondheid en Welzijn, als Cordium, Centrum voor Groei en Ontwikkeling.

“Ik verwonder me altijd over al de reizen die je kan maken in het lichaam, in het spelen en in de verbinding met elkaar”.”

In de vorm van wekelijkse lessen en losse workshops kun je kennismaken met en je verdiepen in de Gurdjieff dansen. In de vorm van sessies kun je bij mij terecht voor coaching, meer diepgaander therapeutisch lichaamswerk en/ of ontspanningssessies. Daarnaast organiseer ik diverse lichaamsgerichte festivals.

Wer ist Waterlijf?

Waterlijf ist Geneviève van Beek (1970) Waterlijf ist in 2004 entstanden aus meiner jarelangen Passion für Wasser und draußen sein, inmitten der Elemente. Neben der Organisation hinter Waterlijf, begleite ich die meisten Aktivitäten selber. Ein Kenmerk von Waterlijf ist daß mit relativ kleinen Gruppen gearbeitet wird. Hierdurch entsteht eine persönliche Atmosphäre. Ich genieße selber immer genau soviel von jeder Aktivität.

N.B. Bitte download die Broschüre (pdf) für den ganzen tekst!