Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in D:\www\waterlijf.nl\www\textpattern\lib\constants.php on line 149 Waterlijf :: Beweging: Gurdjieff Sacred Dances, Festivals en Teambuilding :: Lijfwerk: Cranio Sacraal, Deep Field Relaxation en Stoelmassage
  1. Wat is cranio-sacraal?
  2. Cranio-sacrale sessie
  3. Voor wie?
  4. Cranio-sacraal therapie in water
  5. CD craniosacrale mindfulnessmeditaties
  6. Craniosacrale lichaamsverhalen

Cranio-sacraal therapie in water

Cranio-sacraal in water is een aanvulling op de sessies die normaal op een massagetafel worden gegeven. Er wordt op dezelfde wijze gewerkt maar dan toegepast in water. Hierbij wordt gebruik gemaakt van extra warm water waardoor je lichaam een optimale kans krijgt om te ontspannen. Er is daarnaast een zeer grote bewegingsvrijheid. Pijn die door spanningen is ontstaan kan verlicht worden. De combinatie van warmte en gewichtsloosheid en het ontbreken van een behandeltafel maakt dat je kunt zweven in en drijven op het water. Dit geeft een groot gevoel van vrijheid. Bijvoorbeeld voor zwangere vrouwen en mensen die aan een rolstoel gebonden zijn is dit een heerlijke ervaring.

“Het is altijd weer een verrassing zoals je lichaam reageert op aanrakingen in de vrijheid van water”

Tijdens een sessie in water wordt gebruik gemaakt van lichte en zachte aanrakingen, net zoals bij de sessie op tafel. Dit wordt aangevuld met elementen uit Aqua-wellness en Wassertanzen waardoor er zeer diepe ontspanning kan optreden. Een sessie duurt 60 minuten en kost € 85,-. Dit is inclusief de huur van het zwembad. Bij mensen met bepaalde handicaps kan het soms nodig zijn dat er twee therapeuten behandelen.

Mocht je interesse hebben in een sessie in water en/of verdere informatie willen opvragen kun je het emailformulier invullen. Ook kun je telefonisch contact opnemen.

Cranio Sacrale Therapie im Wasser

Cranio sacral im Wasser ist eine Ergänzung von der Session auf der Massagetafel. Es wird auf gleicher Weise gearbeitet aber dann zugespitzt aufs Wasser. Das Wasser ist extra warm, circa 34 Grad, wodurch dein Körper eine optimale Chance bekommt um sich zu entspannen. Es ist auch eine ganz große Bewegungsfreiheit
da. Schmerzen die durch Spannungen entstanden sind können erleichtert werden.

N.B. Bitte download die Broschüre (pdf) für den ganzen tekst von alle aktivitäten!

Ja, ik wil meer informatie!

Heb je verdere vragen en/of wil je meer informatie kun je contact opnemen met Waterlijf, Genevieve van Beek. Je kunt daarvoor onderstaand e-mail formulier gebruiken of je kunt bellen. Als je meteen een afspraak wilt maken, is het handigst om even te bellen.

N.B. Alle vermelde prijzen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW. Tarieven en prijswijzigingen onder voorbehoud. Bij annulering van een afspraak minder dan 24 uur van te voren worden de kosten toch in rekening gebracht. De methoden waarmee wordt gewerkt staan bekend als zeer effectief voor het verhelpen van de meest uiteenlopende klachten. Het betekent niet dat alle klachten bij iedere cliënt verholpen kunnen worden of dat het in één sessie verholpen zal zijn. Gebruikelijk is dat er vaak meerdere sessies nodig zijn, doorgaans 5 sessies.
Het toepassen van de methoden door de cliënt of door mij is volledig voor verantwoordelijkheid van de cliënt. Ik ben niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook ontstaan tijdens of na een sessie, cursus, workshop, festival en/of retraite. Er wordt geen medisch advies gegeven. Iedere uiting op dit gebied dient te worden gezien als mijn persoonlijke mening. De cliënt is en blijft altijd verantwoordelijk voor zijn/haar eigen gezondheid. Besluiten met betrekking tot het al dan niet inwinnen van medisch advies, het volgen van een behandeling en of het innemen van medicijnen zijn dan ook altijd de volledige verantwoordelijkheid van de cliënt. De cliënt dient van te voren te melden als hij een psychiatrische aandoening heeft waarbij plotselinge aanvallen of andere ernstige reacties kunnen voorkomen. Behandeling van mensen met een dergelijke achtergrond vindt alleen plaats onder verantwoordelijkheid van een arts of psychiater.

zem_contact_contact